Dannick Luckson

Werkstudent

Werkstudent

Dannick Luckson is werkstudent bij BMDW Advocaten en staat zodanig de advocaten en de juridisch medewerker bij in hun dagelijkse werkzaamheden, waaronder contractonderhandelingen bij (internationale) transfers, het opstellen van transfer- en vertegenwoordigingsovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten en beëindigingsovereenkomsten. Daarnaast ondersteunt Dannick in lopende CAS-procedures en schrijft hij momenteel zijn scriptie voor de master Privaatrecht bij BMDW.

Achtergrond

Dannick heeft in 2020 zijn Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit behaald, en is op dit moment bezig met een master Privaatrecht. Naast zijn studie Rechtsgeleerdheid volgt hij gelijktijdig de studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit.

Tijdens zijn studies heeft Dannick bij verschillende organisaties ervaring opgedaan. Hij is anderhalf jaar bij de sectie Arbeidsrecht van de Vrije Universiteit werkzaam geweest als Student-Assistent, en is eerder als student verbonden geweest aan BMDW Advocaten. Daarnaast heeft Dannick als Werkstudent bij de Federatie voor Betaald voetbal Organisaties (FBO) gewerkt als Legal Trainee en in deze hoedanigheid ook een aantal maanden ‘in-house’ juridische ondersteuning gegeven bij een club uit de Eerste divisie.

Dannick is (aspirant-)lid is van de Vereniging voor Sport en Recht.

Talen

  • Nederlands, Engels

Publicaties

Contactgegevens