Dannick Luckson

Juridisch Medewerker

Juridisch Medewerker

Dannick Luckson is juridisch medewerker bij BMDW Advocaten en staat zodanig de advocaten bij in hun dagelijkse werkzaamheden, waaronder contractonderhandelingen bij (internationale) transfers, het opstellen van transfer- en vertegenwoordigingsovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten en beëindigingsovereenkomsten. Daarnaast ondersteunt Dannick in lopende CAS-procedures.

Achtergrond

Dannick heeft in 2021 zijn master Privaatrecht aan de Vrije Universiteit afgerond. Naast zijn rechtenstudie volgde hij de studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit.

Tijdens zijn studies heeft Dannick bij verschillende organisaties ervaring opgedaan. Hij is anderhalf jaar bij de sectie Arbeidsrecht van de Vrije Universiteit werkzaam geweest als Student-Assistent, en is eerder als student verbonden geweest aan BMDW Advocaten. Daarnaast heeft Dannick als Werkstudent bij de Federatie voor Betaald voetbal Organisaties (FBO) gewerkt als Legal Trainee en in deze hoedanigheid ook een aantal maanden ‘in-house’ juridische ondersteuning gegeven bij een club uit de Eerste divisie.

Dannick is (aspirant-)lid is van de Vereniging voor Sport en Recht.

Talen

  • Nederlands, Engels

Publicaties

Contactgegevens