Het kantoor

Netwerk
BMDW Advocaten loopt voorop als het gaat om (rechts)ontwikkelingen in de sport, in het bijzonder het internationale betaald voetbal. De advocaten zijn daarnaast niet alleen lid van gespecialiseerde vakverenigingen binnen de sport, zoals de Vereniging voor Sport en Recht en de internationale vereniging voor voetbalrechtadvocaten AIAF, maar zijn ook betrokken bij het organiseren van diverse sportrechtcongressen. Door hun nevenwerkzaamheden en ook aanwezigheid bij seminars, vakverenigingen, vergaderingen en werkgroepen zitten zij bovenop de laatste ontwikkelingen. Het kantoor kenmerkt zich bovendien door een zeer groot netwerk in de internationale sportwereld, het geven van lezingen en vele publicaties, waaronder boeken binnen het internationale sportrecht.

Service
Gezien het feit dat het internationale sportrecht een steeds prominentere rol inneemt en daarnaast steeds complexer wordt, biedt het kantoor uitgebreide juridische dienstverlening op alle gebieden omtrent geschillen en geschilbeslechting met betrekking tot het sportrecht. Door de kleinschaligheid en uitgebreid dienstenaanbod van het kantoor kan een persoonlijke benadering worden aangeboden bij het vertegenwoordigen van cliënten om ook op deze wijze aan hun juridische wensen te voldoen.

De Advocaten

Aan BMDW Advocaten zijn de advocaten Roberto Branco Martins en Frans de Weger verbonden. Samen hebben beide advocaten meer dan 30 jaar professionele ervaring in het bijstaan van zeer uiteenlopende cliënten afkomstig uit de nationale en internationale sportwereld, zoals clubs, spelers, coaches en agenten. Door hun verschillende karakters en achtergronden binnen het sportrecht vullen zij elkaar zeer goed aan, ook in de diverse dossiers, zowel op strategisch als juridisch niveau.

Roberto Branco Martins

Roberto Branco Martins

Partner

Frans de Weger

Partner

Het team

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Curabitur blandit tempus porttitor. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Donec sed odio dui. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Natascha Hendriks

Office Manager

Guido Hahn

Knowledge Officer